Blankolån - Mycket fakta och information om Blankolån












Blankolån - ICA Nära Satelliten

Blankolån hos ICA Nära Satelliten i Lund

ICA Nära Satelliten är en av totalt 20 långivare som erbjuder blankolån i Lund. Då både lånetid, ränta och lånebelopp kan variera när du behöver ta ett blankolån och det kan därför vara bra att undersöka olika de blankolånen i Lund eller på andra orter i Skåne län.


Då du kontaktar någon kreditgivare som tillhandahåller blankolån är det bra om du har har en klar uppfattning och hur mycket du behöver låna som minst, hur länge du behöver låna och vilken ränta du kan tänkta dig betala. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika långivares webbsidor och leta efter deras blankolån. För lån utan säkert är räntenivåerna högre jämfört med t.ex. bolån och även varierar mycket mer. En typ av låna som du definitivt ska undvika är de så kallade SMS-lånen som har hutlöst höga räntor.

Då det finns flera inom möjligheter till blankolån i Lund förutom hos ICA Nära Satelliten kan det vara lönsamt att jämföra olika alternativa blankolån och för att se om du kan få ned räntan på ditt blankolån men börja med att höra efter hos ICA Nära Satelliten.




Lättast kommer du i kontakt med ICA Nära Satelliten för att diskutera Blankolån enligt nedan:


ICA Nära Satelliten

Råbyvägen 15

224 57 Lund

046-211 57 81